city
   
 
    • چهارمحال و بختیاری :

      اجرای طرح‌ نظارتی ضیافت در ایام ماه مبارک رمضان

      اجرای طرح‌ نظارتی ضیافت در ایام ماه مبارک رمضان

      اجرای طرح‌ نظارتی ضیافت در ایام ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

      معاون بازرسی ،نظارت و مبارزه با کالای قاچاق سازمان صنعت،معدن وتجارت استان گفت: در این طرح40اکیپ بازرسان صنعت،معدن و تجارت استان بر اقلام نظارتی مصرفی این ماه مبارک از جمله خرما، برنج، قند و شکر، شیرینی‌های پرمصرف، اقلام لبنی و پروتئینی نظارت می کنند.

      بیژن بهرامی با اشاره به اینکه در این طرح عرضه کنندگان کالا و مایحتاج اساسی و ضروری مردم در سطح استان، مورد شناسایی و بازرسی قرار می‌گیرند،افزود:طرح نظارتی ضیافت تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

      بهرامی گفت:شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلفی و یا داشتن شکایت می‌توانند با سامانه 124 تماس بگیرند.

      بهرامی رعایت نرخ‌های مصوب و سود قانونی، نصب برچسب قیمت بر روی تمامی کالاها، صدور فاکتور رسمی در قبال فروش کالا را از جمله موارد موردتاکیددراجرای این طرح برشمردکه همه صنوف باید آن را رعایت کنند.

      وی گفت:همچنین شیفت‌بندی رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها و… هم جهت رفاه حال مسافران و افرادی که به هر نحوی برای روزه گرفتن مشکل دارند در ایام ماه مبارک رمضان صورت می‌گیرد.

      نام:
      پست الکترونیک:
      شرح نظر:
      کد امنیتی:
       
مجموع بازدیدها : 3,026,816
تعداد بازدید امروز : 375
آخرین به روزرسانی : 13:56  1398/02/31